Yazı İçi Başlık Üstü Reklam Alanı

İlker Akdeniz Ekürisi’nden Satılık Taylar

Yazı İçi Başlık Altı Reklam Alanı
İlker Akdeniz Ekürisi’nden Satılık Taylar
 İlker Akdeniz Ekürisi’nden Satılık Taylar
Yazı İçi Makale Üstü Reklam Alanı
Okunuyor İlker Akdeniz Ekürisi’nden Satılık Taylar

Satış Listemizdeki Taylardan Elle Starlight tayı Update (güncelleme) alınca ilanımızı hatırlatalım istedik

2021 a.d. Trappe Shot – My Secret / Zanjero  

Esnek Reklam Alanı
 

550.000 TL

Gr.1 Yavuz Sultan Süleyman Koşusu galibi MY SECRET’ın tayıdır. Atçılığa nitelikli bir kan ile başlamak isteyenler için cazip olabilecek bu dişi tayın babası Trappe Shot bilindiği gibi ünlü Tapit’in oğludur. My Secret’ın anne hattı Carol Christmas familyası Tapit isimli aygırdan Kentucky Oaks Gr.1, Breeders Cup Distaff Gr.1 dahil 7 kez Gr.1 kazanmış olan UNTAPABLE isimli şampiyonu üretmiştir. Ayrıca Breeders Cup Dirt Mile Gr.1 galibi olup aygırlık yapan TAPIZAR da bu familyadan yetişmiş bir Tapit oğludur. Yüksek uyumlu kan hattıyla yetiştiricilik değeri de yüksek bir tay.    

2021 a.d. Captain Rio – Elle Starlight / Corinthian  

400.000 TL

Koşan her yavrusu kazanç yapan Elle Starligt’ın Captain Rio’dan olan dişi tayı. Kısrağımızın taylarından GRAY TAIL 9 koşu galibi olup 891.788 TL kazanç yapmıştır. Gray Tail Gelibolu Koşusu Kv8, Sedat Evliyazade Koşusu Kv8 koşularını kazanmış Alsancak Koşusu Gr2’de ikincilik elde etmiştir. Ayrıca kısrağımızın ROWDY isimli tayı 7 birincilik 413.190 TL – Kv7galibi, SAYRA KIZIM isimli tayı 4 birincilik 313.029 TL, STEEL STAINLESS isimli tayı son yarışında Nadas Koşusu ikinciliği ile KV9/listed koşusu ile Black Type performans elde etmiştir, 2 birincilik 331.300 TL

2021 d.d. Papa Clem – Ballerena Bliss / Bellamy Road  

Kısrağımız Ballerena Bliss anne hattı Arjantin menşei bir kısrağımız olup Speeding Star (Arg-Gr.1) ve Shebelongstoyou (L, 2nd Gr.3) isimli kısraklar ile anneden kardeştir. Ülkemizde koşan ilk tayı GREAT DISASTER son 6 koşusunda 2 birincilik, 2 ikincilik ile kazancını 240.609 TL’na çıkarmıştır. Tayın babası Papa Clem ise ülkemizde 31 koşan 25 kazanan tayı ile kısa sürede parlamıştır. %80 gibi oldukça yüksek bir kazanan tay oranına sahip aygır ile kısrağımızın kan uyumu yakalamasını beklemekteyiz.

Taylarımız Akmeşe’deki çiftliğimizdedir. İletişim 0 533 669 04 87

Yazı İçi Makale Altı Reklam Alanı
Yazı İçi Benzer Yazı Altı Reklam Alanı
Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Giriş Yap
Yazı Ekle