Yazı İçi Başlık Üstü Reklam Alanı

Daredevil kızı ESPLANANDE…

Yazı İçi Başlık Altı Reklam Alanı
SpaceX, Falcon 9 roketinin dokuz Merlin 1D ana motorunun Cuma günü NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki 39A pedinde başarılı bir şekilde test edilmesinden sonra donanım kısmının görevi tamamlamak için kusursuz olduğunu doğruladı. Yeni görev Pazar günü sabah saatlerinde başlatılacak.
 Daredevil kızı ESPLANANDE…
Yazı İçi Makale Üstü Reklam Alanı
Okunuyor Daredevil kızı ESPLANANDE…

Geçtiğimiz yıl Spinaway stakes Gr.1’de ikinci olan Esplanande babası Daredevil hanesine üçüncü Gr.1 galibi olarak kayda geçiyordu. Ancak tay ikinci kalmıştı ve bunu ilerleyen yarışlarında bekledik.

İlk üç yarışında üst üste kazanan ve Beltarra Park, Thistledown gibi Amerika’da az bilinen hipodromlarda başarılı olan tay dördüncü yarışı için Saratoga pistinde Spinaway Stakesi tercih etmişti. Beautiful Memories’in net favori olduğu koşuda yarışı son sırada tamamlaması yanında kazanan Vequist’in de 9.5 boy farkla kazanması o gün için koşunun ilgi çeken notlarıydı.

Esnek Reklam Alanı
 

Esplanande ise koşudaki ikinciliği sonrasında takip listemize girmişti. Ancak bu tay tam 6 ay aradan sonra Mahoning Valley pistinde yarış koşabildi. Muhtemelen taya ağır gelen yarış sonrasında çok zorlamak istemediler. Mahoning Valley’de iki stakes koşan ve ikincilik yapan Esplanande daha sonra geçilmediği Thistledown ve Beltarra Park’ta üç yarış koştu.

İkisi Allowance olmak üzere 3 yarışını da kazanan tay son yarışında ise bu bölgelerdeki ilk mağlubiyetini aldı. Michael G. Mackey Memorial Angerora Stakes’te 4’te 4 yapan Amadevil’in kazandığı yarışta üçüncü kalan Esplanande bakalım ileride Grup koşu kazanarak kariyerinde zirve yapabilecek mi?

Yazı İçi Makale Altı Reklam Alanı
Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Giriş Yap
Yazı Ekle